2 oktober

DSCF0110Idag tog jag Bussen in till torget och såg mig omkring. Fin dag som det var var det många som tagit sig ut efter jobbet på shoppingtur eller kanske bara gåtur men det var i alla fall folk överallt. Stark sol gjorde det lite svårt att se, men många som hälsade och blev glada. Tror figurer som mig i shoppingkvarter antagligen alltid kommer vara lite jippoartade. Promenerade mot Solsiden. På vägen en tjej som frågade: “Kan du se där inne!?”, “Jadå” sa jag. “HAN KAN SE!!” skrek hon innan hon försvann iväg.

DSCF0114

DSCF0118Så gick jag Innherredsveien, vilade en stund på Solsiden till omgivningens omväxlande förskräckelse och förtjusning. Men ingen som riktigt vågade stanna upp. En kvinna kom fram och kände på mitt huvud.

DSCF0121Gick vidare mot Svartlamon och vid Plæna satt det vanliga gänget. Dom blev mycket förtjusta och en av dom kom fram och sa att jag hade fina kläder och ville ta bilder. Han var snäll nog att ta en bild på mig och skrev “Lamon” med Anarkist-A på mitt huvud.  Fortsatte vidare och en annan man dök upp från ingenstans och tog snabbt en bild bredvid mig med sin telefon. Hänger inte alltid med i svängarna.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s