28 september

Idag gick jag ut och satte mig i Lademoparken i den goa solen. Efter en kort stund dök det upp en kille på cykel, som hette Martin. Vi satt och pratade en stund, och han sa att han känner “nästan alla” på Lademoen, hade många av sin kompisar där. Så ritade han en bil, ett hus, ett hjärta och lite annat på mitt huvud. En man kom fram och frågade vad “detta handlar om egentligen”. “Han vill ta en bild av dig” tolkade Martin, eftersom mannen pratade för tyst för att jag skulle kunna höra igenom. Så tog mannen sin bild och sa att Lademoen är en fantastisk plats.

DSCF0070

Martin berättade att det var loppmarknad på hans skola i Lilleby idag, och ville att jag skulle gå med dit, så det gjorde jag. Den mesta försäljningen pågick inne i skolan, men jag höll mig på skolgården och kikade lite eftersom jag känner mig så stor och blir rädd att välta något. Det var en succé bland barnen och nu har jag bland annat fått mustasch, läppstift, och “arga ögonbryn”.  Ett barn undrade om jag “var en riktig man?” En annan hade svaret: “Ja, ser du ikke han har riktiga skor!?”

Efter en stund fick jag nog av uppmärksamheten och vandrade vidare ett tag, innan jag gick tillbaka till Lademoparken och satt en stund.

Intensivt.

DSCF0071

DSCF0074

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s