27 september

DSCF0060En tur till hamnen idag igen. Den här gången fick jag med mig bilder hem! Många lastbilar som tutar med specialtutor igen. Verkar vara en grej i det yrket alltså. Fin höstdag var det idag igen, träffade en kvinna som undrade “koffør går du runt sånn?!”. Hon fick ta en bild på mig och så sa hon att “Lademoen är arbetsplats”. Hon jobbade där, nämligen. Så frågade hon om jag var student, och “ja, det är jag ju.” Jag försöker prata norska men det är nog inte särskilt övertygande. Hon hade i alla fall lust att skriva något på mitt huvud, men sprang iväg innan jag hann be henne ta en bild av mig vid en fin truck.

DSCF0058

DSCF0062Kom ner till den fina struten igen och förbi ett stort tankfartyg. En till lastbilschaufför som hälsade, och en joggare.

DSCF0066Gick så upp mot Lilleby. Där träffade jag en man som sa “Tidlig ut idag!”. Ganska så, vad tänkte han om Lademoen? “Naej ikke nå speciellt egentlig, æ e fra øya æ.” Han hade sett mig innan i alla fall och trodde det skulle gå fint för mig så länge vädret är ok.

Gick till Lademoparken och engagerade mig i en skulptur där, fick en bild därifrån där hon från hamnens text syns: “Måser sjø, sitte på kaikanten”

DSCF0068

Note to self: Hundar blir rädda av min uniform

Advertisements

2 thoughts on “27 september

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s