21 september

 

På 7eleven

Första dagen som Ambassadör för Lademoen, och första dagen i sökandet efter min identitet. Jag rörde mig omkring i närheten av Lademoen, för jag tänkte att om det är någon som vet något om min identitet så måste det ju vara folk på Lademoen. Inne på 7eleven vid Shell på Rosendal kunde jag med hjälp av en hjälpsam expedit och en stressad kund konstatera att jag inte längre befann mig på Lademoen. Den stressade kunden, som bott 14 år på Lademoen, sa att gränsen går vid Mellomveien. Ja vel, som man säger. Den hjälpsamma expediten visste inte ens vad Lademoen var, men undrade varför jag klätt ut mig. “För att hitta min identitet.” 

LademoparkenFortsatte ner mot Lademoen igen. Försökte hälsa på en kvinna i busskuren, jag: “Hei hei!” Hon: Vänder bort huvudet. Gick runt lite i Lademoparken, men det var svårt att få kontakt, trots att jag försökte vara artig och inte påflugen. 

Gick ner till Svartlamon. Här var det andra toner! Folk nästan sprang fram till mig. En Kille på tatuerarstudion som pratade engelska sa att han tycker det är fint på Svartlamon. En annan boende skrev “Svartlamon = Heim” på mitt huvud. Barn på barnhagen och en kvinna där blev mycket entusiastiska! De skrev och skrattade, frågade om jag skulle föreställa ett utropstecken. En man som sa sig komma fram “Foreningen Rettferdighet for Tapere” skrev namnet på sin förening på mig. Han var också mycket entusiastisk! Ville att jag skulle komma förbi hotellet där han bodde och presentera mig för hans vänner, skulle då få “50 kronor eller mat”. Vet inte riktigt alltså. 

Det verkar inte som att min identitet är så tydlig, luddiga kanter minst sagt. Undantaget är väl Svartlamon. Där visste dom mycket väl att dom bodde på Svartlamon. Men Lademoen? Sökandet fortsätter.

 

På FortauetGalleri Babel

På fotbollsplan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s